fbpx

So social is a business aimed at helping business owners utilize their online presence and elevate their business

img
img
img

HVEM ER SO SOCIAL

Vi hjælper virksomheder med at skabe resultater på sociale medier gennem håndtering af deres kanaler, influencer kampagner og content til sociale medier.

Vi brænder alle sammen for netop at være ‘So Social’ - at være aktivt til stede på de sociale medier, holde os opdateret på skiftende tendenser i markedet og udtænke nye kreative løsninger specielt tilegnet hver kunde. De fleste af os har en baggrund i den kreative branche som content creators, og det ligger derfor naturligt til os at udforske kreativiteten i forskellige opgaver for vores kunder.

Vi tror på, at ved at kombinere den information data indeholder med kreative løsninger, så opnår vi de bedst mulige resultater.

Se mere

VIRKSOMHEDER VI ER SOCIALE MED

Vores Værdier

Succes på sociale medier kræver en blanding af forskellige elementer. En af de vigtigste elementer er kreativitet. I en støjende digital verden, hvor der masseproduceres indhold, er det vigtigt at fremstå autentisk, i det indhold man producerer. Her tilbyder vi hjælp til at gå i nye retninger og skabe innovativt, inspirerende og interessant indhold.

Data er et vigtigt element i vores arbejde og elementært i processen om at skabe vækst, engagement og generelt positive resultater for dine platforme. Ved brug af forskelligt analyseværktøj som blandt andet Woomio, kombinerer vi data med kreativitet, som er grundstenene til de skræddersyede løsninger, vi tilbyder. Det gør, at vi opnår de bedst mulige resultater for vores kunder.

Vi har en evig nysgerrighed og lyst til at lære og tilbyder vores kunder up-to-date viden om forskellige trends på markedet. En stor del af So Social teamet har en baggrund som content creators og har derfor en naturlig interesse i sociale medier, de skiftende tendenser og trends og mulighederne brugen af sociale medier kan tilføre, såsom vækst og øget engagement.

Kontakt
img
img
img