fbpx
img

HOS SO SOCIAL
HAR VI
FUNDET
DEN
SAMARBEJDSPARTNER,
VI SØGTE.

- Stine Rysgaard, Marketing Manager Field's

No.1

Content Creation

Hos So Social tænker vi i kreative og innovative baner, når der skal skabes content til dine kanaler. Med udgangspunkt i content der engagerer jeres kunder, skaber vi fængende fortællinger, der inspirerer og som fører til handling.

Vi laver alt fra billeder, videoer og reels/TikTok videoer til tekstforfatning af artikler, nyhedsbreve mm.

Kontakt
img
No.2

Social Media Management

Vi tilbyder social media management løsninger på abonnement. Her hjælper vi din virksomhed med driften af sociale medier, herunder udvikling af kvalitets content, influencer samarbejder, boosting af content, så du når en større målgruppe og community management.

Vi sørger dermed for, at dine sociale medier har de optimale forudsætninger for at skabe leads til din forretning, samtidig med, at vi skaber et spændende univers for nuværende og kommende kunder.

Kontakt
img
No.3

Influencer Marketing

Influencer marketing er stadig et forholdsvis nyt værktøj i marketing værktøjskassen. Det kan være svært at navigere i, hvilke influencers man skal samarbejde med for, at det skaber værdi.

Hos So Social bruger vi vores ekspertise samt analyseværktøjet, Woomio, til at finde de helt rigtige influencers til din virksomhed. Vi har fokus på kvalitet, troværdighed og det resultat, de kan skabe for dig.

Kontakt
img
No.4

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af kreativ udvikling af content, influencer marketing og generel management af dine sociale platforme. Vi beskæftiger os med alt fra udvikling af events, photoshoots og lives til analyse af dine platforme, optimeringsstrategier og opsætning af ads.

Vi er ekstremt detaljeorienteret og organiseret, og vi ønsker at hjælpe din virksomhed med at indtage industrier gennem udvikling af kvalitetsindhold, databaseret annoncering og varetagelse af dine sociale platforme.

Kontakt
img

INTERESSERET I AT ARBEJDE MED OS?

FÅ EN GRATIS MINI-ANALYSE AF DINE SOCIALE MEDIER OG EN PRIS

1. UDFYLD KONTAKT FORMULARENGå til vores kontakt side og udfyld formularen.

2. MODTAG MINI-ANALYSEN & PRISVi vil lave en kort analyse af dine sociale medier sidestillet med dine behov og vende tilbage til dig hurtigst muligt.

3. BLIV 'SO SOCIAL'Når du har fået svar på alle dine spørgsmål, og vi sammen har lagt en plan, er du klar til, at vi starter din rejse mod at blive 'So Social'.

Kontakt
img