SÅDAN BESKYTTER DU DIN INSTAGRAM PROFIL MOD AT BLIVE HACKET

I de senere år er flere og flere Instagram profiler blevet hacket. Det kan undgåes med totrinsgodkendelse. I denne artikel hjælper vi dig og dit team med at slå totrinsgodkendelse til på Instagram. Både på en enkelt enhed, og på flere enheder, så I let kan tilgå profilen uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 

OPSÆTNING AF TO-TRINS-GODKENDELSE SOM TEAM

Hvis I er flere, der administrerer en Instagram profil og gerne vil optimere sikkerheden ved at slå totrinsgodkendelse til, så læs med her! Du har sikkert allerede prøvet at slå funktionen til med det resultat at alle andre er blevet smidt af Instagram profilen, og nu skal bede om en kode hver gang de vil logge på. Det bliver pænt irriterende for alle parter, men frygt ej! Der er en måde, hvorpå alle kan kan have adgang til den samme kodegenerator.

Først og fremmest skal du downloade en Godkendelses-app. Vi bruger Google Authenticator, og det er således også den vi anbefaler og bruger som eksempel i denne guide. Herfra skal du opsætte totrinsgodkendelse manuelt på din Instagram profil, hvilket genererer en nøgle, som du kan bruge til opsætte totrinsgodkendelse for hver af dine enheder.

Sådan konfigureres to-trins-godkendelse manuelt:

1. Tryk på dit profilbillede i højre side i bunden på din Instagram profil.
2. Tryk på i øverst højre hjørne og tryk derefterIndstillinger.
3. Tryk på Sikkerhed og tryk derefter på To-trins-godkendelse.
4. Vælg "Godkendelses app", tryk derefter på “Opsæt på anden måde” under Næste-knappen.
5. Tryk på “Kopier nøgle” under Instagram nøglen og indsæt den i den godkendelses-app.

NB: Tag et screenshot af nøgle eller gem den på en anden sikker måde da du ikke kan tilgå koden igen efter du er færdig med at slå totrinsgodkendelse til. Kopier den seks cifrede kode som Godkendelses-appen genererer efter din Instagram konto er tilføjet til din Godkendelses-app. Gå tilbage til Instagram appen og tilføj den seks cifrede kode for at afslutte opsætningen på telefonen.

Når du har opsat to-trins-godkendelse på den første enhed, kan du sende Instagram nøglen til de andre enheder, som også kan sætte totrinsgodkendelse op.

Sådan tilføjer du totrinsgodkendelse på flere enheder:

Du skal kun gennemføre ovenstående opsætte én gang. Skal du tilføje totrinsgodkendelse på flere enheder, så skal du blot dele nøglen med den anden enhed.

1. Åben Google Godkendelses appen.
2. Tryk på + i bunden højre hjørne.
3. Tryk på “Enter a setup key”.
4. Indtast et kendenavn, så du ved hvad koden virker til (Fx. So Sosical Instagram).
5. Indtast nøglen og tryk “Add”/”Tilføj”.

Forrige
Forrige

ORGANISK TRAFIK VIA INSTAGRAM – ALT HVAD DU SKAL VIDE

Næste
Næste

INSTAGRAM REELS: 7 TIPS TIL AT SKABE FÆNGENDE OG INSPIRERENDE CONTENT